Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Odense-direktøren så Bjørkøy på trening

Fikk med priskrav hjem.

(Dagbladet.no): Danske Odenses klubbdirektør Kim Brink sto på sidelinja under Fredrikstads trening i Østfoldhallen i går.

Han håper trolig å hente FFK-kaptein John Anders Bjørkøy (29) til Danmark før det danske overgangsvinduet stenger natt til fredag.

- Jeg kan ikke si noe nå. Ingenting blir avklart i dag, sa Brink til Fredriksstad Blad etter treninga.

Ble ikke enig med RBK

Bjørkøy var i forhandlinger med Rosenborg i høst, men overgangen strandet fordi Rosenborg ikke ville innfri lønnskravene hans.

Siden det har Odense vært sterkt inne i bildet, og nå kan det kanskje bli en løsning. Det kan bli aktuelt med en byttehandel der tidligere Brann- og Moss-spiller Jan Tore Ophaug går andre veien.

FFKs sportslige ansvarlige Per Morten Haugen til Fredrikstad Blad at Brink fikk med seg et krav på hva som skal til for at han får Bjørkøy til Danmark.

I morgentimene i dag har FFK foreløpig ikke hørt noe fra Odense.

ØNSKET I DANMARK: John Anders Bjørkøy kan bli Odense-spiller i løpet av uka. Foto: Scanpix
ØNSKET I DANMARK: John Anders Bjørkøy kan bli Odense-spiller i løpet av uka. Foto: Scanpix Vis mer

- Men så har vi stort sett sovet siden de fikk det kravet, sier Haugen til Dagbladet.no.

Tatt ut på landslaget

Han vil ikke si noe om størrelsen på kravet, men bekrefter at det kan være aktuelt med en byttehandel som inkluderer Jan Tore Ophaug.

- Det har vært diskutert, ja, sier Haugen.

Fredrikstad har vært forberedt på at Bjørkøy kan bli borte, og mener de har dekning på midtbaneplassen. Klubben er imidlertid fortsatt på utkikk etter en venstreback.

Til tross for at Åge Hareide prioriterte utenlandsproffer i uttaket til kampen mot Wales, hadde han med Bjørkøy blant de 18 navnene i troppen i går.

Men nå kan det altså hende at Bjørkøy er Danmarks-proff før kampen i Wrexham om en uke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media