Offensiv Storflor føler seg sikker på Godset-gull

Og tror på seier i begge landskampene.

GODSET-JUBEL: Øyvind Storflor jubler etter 4-2 scoringen mot Molde tidligere i år. Godset vant kampen 5-2. Stefan Johansen (t.v.) er også i landslagstroppen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GODSET-JUBEL: Øyvind Storflor jubler etter 4-2 scoringen mot Molde tidligere i år. Godset vant kampen 5-2. Stefan Johansen (t.v.) er også i landslagstroppen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): I går ble Øyvind Storflor kalt inn i den norske landslagstroppen for første gang siden 2005. Kantspilleren har de siste to årene hatt flest assist i Tippeligaen, og synes det er kjekt å få lønn for strevet.

- Det er selvsagt stas å bli tatt ut på landslaget, men det er ikke noe man tenker på i hverdagen. Når prestasjonene er gode nok over tid, kan man få muligheten. Det fikk jeg nå, og det er jeg glad for, sier han til Dagbladet.

Rutinert Åge Hareide var landslagssjef sist Storflor var i troppen. Trønderen var med på en Asia-tur med landslaget. Nå er Per-Mathias Høgmo nytilsatt sjef på det norske landslaget, en mann Storflor spilte under i Rosenborg. 33-åringen har stor tro på sin tidligere trener.

- Per-Mathias er født til å være landslagssjef. Han har gode resultater med U21- og kvinnelandslaget, og han har hatt veldig lyst på jobben.

- Hva er forskjellen på dagens Øyvind Storflor, kontra han som ble tatt ut på landslaget for åtte år siden?

- Det er store forskjeller. Jeg har større rutine og mye internasjonal erfaring fra klubbnivå. Jeg har gjort det bra for Strømsgodset i flere år nå.

- Vi tar gull Storflors Strømsgodset topper for øyeblikket Tippeligaen med fire serierunder igjen. Trønderen er selvsikker når han blir spurt hvem som tar gullet av hans nåværende og hans tidligere klubb.

- Gullkampen går som den skal gå - Strømsgodset vinner. Men før det skal jeg være med å vinne begge landskampene, sier 33-åringen til Dagbladet.

VETERAN: Øyvind Storflor har tre landskamper for det norske landslaget. Her mot Kuwait, i duell med Waleed Jumah. I bakgrunnen skimtes Abdul Rahman Al-Dawood. Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix.
VETERAN: Øyvind Storflor har tre landskamper for det norske landslaget. Her mot Kuwait, i duell med Waleed Jumah. I bakgrunnen skimtes Abdul Rahman Al-Dawood. Foto: Erlend Aas/NTB Scanpix. Vis mer