KLAR FOR PSG: Angel Di Maria forlater Manchester United etter én sesong. Foto: AFP PHOTO / YURI CORTEZ / NTB Scanpix
KLAR FOR PSG: Angel Di Maria forlater Manchester United etter én sesong. Foto: AFP PHOTO / YURI CORTEZ / NTB ScanpixVis mer

Offisielt: Di Maria klar for PSG

Klubben bekrefter.

(Dagbladet): Søndag kom beskjeden om at argentinske Angel Di Maria var en medisinsk test unna Paris St. Germain etter at den franske klubben hadde kommet til enighet med Manchester United om en overgangssum.

Nå bekrefter PSG at de har signert spilleren. Han har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben fram til 2019.

27-åringen kom til United fra Real Madrid for 60 millioner pund i fjor. Etter en mislykket sesong skal prisen nå ligge på rundt 44 millioner pund, rundt 563 millioner norske kroner.

- Jeg er veldig stolt og kan ikke vente med å bære fargene til Paris Saint-Germain. Jeg ønsker å vinne hver konkurranse vi deltar i, både i Frankrike og i Europa. Jeg vil vinne Champions League for andre gang, noe som er en drøm for alle fotballspillere, sier Di Maria til klubbens egen hjemmeside.

Det har lenge blitt spekulert i en overgang til PSG for Di Maria, som fikk ferien sin forlenget etter å ha spilt Copa Amercia for Argentina.

Da argentineren skulle slutte seg til United-troppen i slutten av juli misset han USA-flyet og ble belønnet med en bot på over fire millioner kroner av klubben.