Offisielt: Lukaku ferdig i Manchester United

Romelu Lukaku har omsider fått overgangen han ønsket seg. Inter legger over 800 millioner kroner på bordet for den belgiske kraftspissen.

FORLATER UNITED: Romelu Lukaku er klar for Inter, og han ble mottatt som en helt på flyplassen. Vis mer

Det har vært en lang sommer for Lukaku og Manchester United, med tanke på overgangssagaen som har pågått. Nå er det imidlertid klart: Lukaku blir Inter-spiller. Overgangen bekreftes av Inter på deres Twitter-konto.

Summen skal ligge på rundt 815 millioner norske kroner, ifølge ulike medier. Lukaku har signert en kontrakt som strekker seg til 2024. Everton hadde en videreslagsklausul som sikrer dem fem millioner pund av overgangssummen.

- Inter var den eneste klubben jeg ønsket meg til, sier Lukaku etter overgangen.

Det har vært så å si klart i noen timer, ettersom at Lukaku ankom flyplassen i Milano til full jubel fra de oppmøtte. Han ble hyllet som en helt av Inter-fansen mens de sang navnet hans.

Du kan se hvordan Lukaku ble tatt i mot i videovinduet øverst i saken.

Dermed blir Lukaku Antonio Contes nye stjernespiss i hans Inter. Conte har ønsket Lukaku i lang tid, og ville ha ham til Chelsea da han var sjef for London-klubben.

Deadline Day: Få siste overgangsnytt her!

Nå har han omsider fått sin mann.

- Inter er ikke for alle. Det er derfor jeg er her, sier Lukaku i bekreftelsesvideoen publisert av Inter. Den kan du se i videovinduet under.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Lukaku vil bort fra United. Gjennom hele sommeren har rykter versert rundt belgieren, og det så lenge ut til at Juventus skulle sikre seg spissen.

For flere medier meldte at Juventus og United var enige om en byttehandel pluss litt penger fra United, der Lukaku gikk til Juventus, mens Paulo Dybala gikk motsatt vei. Til slutt klarte ikke United å innfri Dybalas høye lønnskrav, og overgangen gikk i vasken.

Skapte sinne

Det siste døgnet har derimot handlet om Inter, og agenten ga verden et solid hint på Instagram:

Lukaku kom til United i 2017 etter å ha meldt overgang fra Everton. Siden overgangen har Lukaku scoret 42 mål på 96 kamper for United.

Forrige sesong var noe svakere enn hans første, der han scoret 15 mål på 45 kamper i 2018/2019-sesongen for Solskjærs menn.

De siste dagene har Lukaku ikke trent med United, men heller med sin belgiske moderklubb, Anderlecht. Først fikk Lukaku fri, mens den andre dagen møtte han ikke opp på trening.

Belgieren har også skapt sinne etter at han delte private detaljer fra en United-trening, der spillerne skal ha hatt løpetest. Han filmet resultatene og la oversikten ut på Twitter.

Solskjær ser ikke ut til å signere en erstatter umiddelbart, ettersom at overgangsvinduet stenger i England i dag.

Dermed har nordmannen spillere som Marcus Rashford, Alexis Sanchez, Anthony Martial og unggutten Mason Greenwood som noen av alternativene helt fremst på banen.

Det kan imidlertid fortsatt forsvinne spillere fra United. Marcos Rojo er blant dem som kan forlate de røde djevlene i dag, da han koples til Everton.