Offisielt: Martin Ødegaard klar for Real Madrid

Klubbene bekrefter.

KLAR FOR REAL MADRID:  Klokken 13.30 torsdag blir Martin Ødegaard presentert som Real Madrid-spiller. Klubbene bekrefter rundt midtnatt at de er enige om en overgang. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
KLAR FOR REAL MADRID: Klokken 13.30 torsdag blir Martin Ødegaard presentert som Real Madrid-spiller. Klubbene bekrefter rundt midtnatt at de er enige om en overgang. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det som utvilsomt har vært norsk fotballs største overgangssaga er omsider ved veis ende:

Strømsgodset og Real Madrid er enige om en overgangssum for Martin Ødegaard. Det som gjenstår nå er en legesjekk og signaturen til nordmannen.

Det bekreftes sent onsdag kveld av klubbene.

To Real-besøk På Strømsgodsets hjemmeside skriver klubben at han skal presenteres klokken 13.30 torsdag i Spanias hovedstad.Det vil også bli avholdt en pressekonferanse fra Strømsgodsets side med Ødegaard fredag.

16-åringen har mottatt frierier fra så og si det som kan krype og gå i europeisk fotball, men valget endte altså på de regjerende Champions League-mesterne.

Unggutten har besøkt Real Madrid ved to tidligere anledninger, og det har blitt en dårlig skjult hemmelighet at kometen valgte den spanske storklubben, det til tross for at hovedpersonen selv og kretsen rundt har holdt kortene tett til brystet.

Det er ikke kjent hvor lang kontrakt Ødegaard har signert.

Forhandlinger denne uken Forhandlingen mellom de klubbene startet mandag kveld i København, ifølge danske aviser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.