Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Offsidemål stoppet Liverpools seiersrekke

Wigan utliknet Meireles' fine volley etter pause.

IKKE NOK: Raul Meireles' scoring i førte omgang var vakker, men den holdt ikke til seier for Liverpool.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
IKKE NOK: Raul Meireles' scoring i førte omgang var vakker, men den holdt ikke til seier for Liverpool.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

(Dagbladet): Liverpool - Wigan 1-1.

Kenny Dalglish tilbakekomst i managerstolen har ført til et enormt oppsving for Liverpool, og før kampen i ettermiddag sto laget med fire strake seire uten baklengs.

Mot Wigan var det stopp.

Liverpool styrte lenge og tok ledelsen, men da bortelaget fikk et omdiskutert utlikningsmål i andre omgang, klarte ikke Dalglish' menn å finne fram til et seiersmål.

- Selvfølgelig er det skuffende å ikke ta tre poeng, og kanskje kunne vi gjort det med litt hell, selv om vi ikke spilte like bra som i det siste, sier Liverpool-manageren, ifølge klubbens hjemmesider.

- Jeg tror Wigan hadde vært litt skuffet om de ikke fikk med seg poeng, men Luis traff stolpen to ganger, og målet deres var offside - dette er sånt som skjer, sier Dalglish.

Volley
Liverpool trengte noen minutter på å komme i gang, men etter hvert festet hjemmelaget grepet. Det skulle likevel ta 25 minutter før vi fikk den første scoringen.

Dagens Premier League-runde ble preget av flotte volley-mål, og Raul Meireles' til 1-0 var ett av disse.

Portugiseren viste stor balanse og god teknikk da en dødball ramlet ned utenfor sekstenmeteren, siktet, og trykket ballen ned bak Ali Al-Habsi.

Like etter var den nye Merseyside-favoritten Luis Suarez farlig frampå.

Uruguayaneren trakk seg inn fra venstresiden, forsøkte å vri ballen i det motsatte hjørnet, men klarte ikke å finne de centimetrene som skulle til. Stolpe ut.

Offside
Wigan var ikke uten muligheter før pause, men det var først etter hvilen at bortelaget ble virkelig farlige.

Hugo Rodallega ble så vidt hindret av Martin Skrtel ved første stolpe etter 46 minutter, da innlegget kom hardt inn fra Victor Moses på venstrekanten.

Nesten - og etter 65 minutter utliknet vertene overraskende, og trolig ulovlig.

Charles N'Zogbia slo innlegget fra høyrekanten, ballen sneiet innom et Wigan-hode før den nådde en tilsynelatende offside-plassert Steve Gohouri på bakre stolpe, som dyttet inn 1-1.

Gohouri var kanskje onside da innlegget kom, aldri onside om den virkelig var innom noen Wigan-kroppsdeler på vei gjennom feltet. Reprisene viste at den etter all sannsynlighet var det.

Uansett vil nok Liverpool ha mye å si om den dommergodkjenningen.

Bare tverrligger
Hjemmelaget førsøkte å finne tilbake ledelsen, og skapte mye mot slutten.

UTLIKNINGEN: Steve Gohouri stupte inn 1-1, men var nok offside da han gjorde det.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
UTLIKNINGEN: Steve Gohouri stupte inn 1-1, men var nok offside da han gjorde det.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

Tre farlige frispark fra god posisjon kunne endt i vinnermålet, og spesielt Luis Suarez sitt i tverrliggeren hadde heltepotensial.

Vinnermålet kom imidlertid aldri, og ett poeng er ikke nok på hjemmebane for et lag som prøver å kjempe seg tilbake i Champions League-diskusjonen.

- Vi må bare riste av oss dette og jobbe videre. Det har ikke rammet oss altfor mye, det er bare å fortsette, sier Kenny Dalglish, som kan fortelle at Daniel Agger (ikke spilleklar), Raul Meireles (gikk av etter en knapp time) og Steven Gerrard (ute) neppe vil mangle altfor lenge. 

- Landskampene gjorde sitt, med Daniel Agger som ikke kampklar og Raul som spydde i pausen. Han måtte gå av rett etter det, og selvfølgelig spilte ikke Steven Gerrard. Agger bør være klar snart, det er ikke for ille. Både for han og Steven handler det om dager framfor uker. For Meireles er det bare et virus, bare litt småsykdom, sier Dalglish.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media