Ofret beinet da Boston sjokkerte storfavoritten Pittsburgh igjen

Det kan gjøre vondt å vinne hockeykamper.

BRAKK BEINET:: Gregory Campbell ofret alt når Boston Bruins økte til 3-0 i kamper mot storfavoritten Pittsburgh Penguins, men hans blokkering av det knallharde skuddet til Jevgenij Malkin resulterte i et beinbrudd og tidlig hockeyferie. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
BRAKK BEINET:: Gregory Campbell ofret alt når Boston Bruins økte til 3-0 i kamper mot storfavoritten Pittsburgh Penguins, men hans blokkering av det knallharde skuddet til Jevgenij Malkin resulterte i et beinbrudd og tidlig hockeyferie. Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Boston vant maratonkampen med 2-1, og etter kampen snakket alle om to episoder.

• Det oppoffrende spillet til Gregory Campbell på stillingen 1-1, der han blokkerte et skudd fra superstjernen Jevgenij Malkin og brakk beinet. Det koster ham resten av sesongen.

• Matchvinnerscoringen til Patrice Bergeron etter utrolige 15:19 i andre overtidsperiode.

- Han er en spiller som er villig til å ofre kroppen for laget, skryter Bostonkjempen Zdeno Chara til ESPN.

Campbell hadde store smerter, men fullførte likevel en lang periode på isen - før han på en skøyte gled av isen og ikke kom tilbake.

- Han blokket mange skudd og tok en kule for laget. Vi ville virkelig vinne for ham, sier den finske keeperen Tuukka Rask.

Finnen reddet hele 53 skudd og var ytterliggere en spiller som fortjente status som matchvinner.
Pittsburgh har ikke fått i gang verdensstjernene Sidney Crosby og Jevgenij Malkin, og har store problemer med å få hull på nevnte Rask. Nå er storfavoritten kun en kamp fra hockeyferie og knust drøm om Stanley Cup.

Fjerde kamp spilles natt til lørdag i Boston.