Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Oftedal i samtaler med Györ

Det skriver TV 2.

VURDERER FRAMTIDA:  Stine Bredal Oftedal. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
VURDERER FRAMTIDA:  Stine Bredal Oftedal. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

Landslagskaptein for håndballjentene, Stine Bredal Oftedal, kan bli lagvenninne med Nora Mørk i den ungarske storklubben Györ.

Det erfarer TV 2 lørdag.

25-åringen har helt siden hun forlot Stabæk til fordel for franske Issy Paris i 2013 hatt en drøm om å spille mesterliga. Den kan hun få oppfylt ved å dra til Györ når hun nå er på utgående kontrakt i den franske hovedstadsklubben.

- Jeg har trodd veldig på prosjektet i Paris. Nå er jeg mer usikker. Selvfølgelig får det meg til å tenke på hva jeg skal videre, sa landslagskapteinen til TV 2 i desember.

Dersom Oftedal drar til Györ, blir hun lagvenninne med Nora Mørk og Kari Aalvik Grimsbø.

Oftedal tok over som landslagskaptein etter at Karoline Dyhre Breivang ga seg på landslaget. Hun er en svært ettertraktet midtback etter EM-triumfen med Norge i desember.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling