- Og bilen går bra?

TRONDHEIM (Dagbladet): - Skyldes cuptapet bare dårlig innsats fra spillerne eller kunne du ha gjort noe annet før og under kampen? spør Dagbladet dagen derpå på Lerkendal. - Og bilen går bra? svarer Nils Arne Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sånn svarer Rosenborg-treneren når han ikke vil svare. Ansiktet blir lærerstrengt, og replikken enda strengere. Han vil heller snakke om den manglende arbeidsinnsatsen til spillerne. Og om landslagsspillere som ikke er i toppslag etter EM.

- Vi må regne med at det er en mental utladning. De virket tunge. Spillet vårt manglet nødvendig entusiasme. Det er en lærdom RBK-spillerne må ta. Den ytre samtalen var veldig dårlig. Det var mentalt dødt.

Ærlig talt

- På oss virket det litt dødt på benken også?

- Nei, det tror jeg ikke noe på. Vi ga jo klare beskjeder, vi, sier Nils Arne Eggen.

Han mener de forberedte seg til Strindheim-kampen som til en hvilken som helst annen kamp, og at oppførselen på benken også var som den pleier.

- Dere på benken kan vel bidra til å få opp spillernes entusiasme?

- Ærlig talt. Jeg kan ikke overta det for dem. Vi jaget på mot Strindheim også, sier Eggen.

Stemningen er ellers rolig på Rosenborg-treninga dagen etter at cupbomba smalt. En gruppe barnehagebarn sitter på sidelinja og spiser nistematen sin. En gammel gubbe mumler noe om at spillere som tjener så mye, må jobbe bedre for å gjøre seg fortjent til lønna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer