- Og de sier at Diego Costa er fysisk!

Slik så Curtis Davies ut etter Hull-kampen i går kveld.

KLOREMERKER: Hull-forsvarer Curtis Davies viste fram sitt oppklorede ansikt etter at de hadde slått Swansea 1-0 i ligacupens 3. runde. Foto: Twitter/Thecurtisdavies
KLOREMERKER: Hull-forsvarer Curtis Davies viste fram sitt oppklorede ansikt etter at de hadde slått Swansea 1-0 i ligacupens 3. runde. Foto: Twitter/Thecurtisdavies Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Championship-klubben Hull slo Premier League-laget Swansea 1-0 i 3. runde av den engelske ligacupen i går kveld.

Etter kampen viste Hull-forsvarer Curtis Davies (30) fram et tydelig bevis på at han hadde vært gjennom en tøff batalje.

- Scarface På twitter postet han et bilde av seg selv med flere tydelige kloremerker i ansiktet, og med følgende tekst:

- Og de sier at Diego Costa er fysisk! - og så la han til hashtagene «scarface» og «claws».

Chelsea-spissen Costa ble i går ilagt tre kampers karantene for å ha dyttet og klort Arsenal-spilleren Lauren Koscielny i ansiktet under lørdagens Premier League-oppgjør på Stamford Bridge.

Navnga ikke FAs sanksjon mot Costa er det ikke mye å si på, men mens du måtte se godt etter på kinnet til Koscielny for å finne merker etter Chelsea-spissens ufine opptreden, så viste tre tydelige kloremerker i Davies' ansikt spor av at Swansea tok for seg enda tøffere enn Diego Costa i duellene.

Davies navnga ikke hvilken spiller som kloret han i ansiktet - og han ble heller ikke mer satt ut enn at han og resten av Hull-forsvaret holdt nullen og sto for den eneste lille overraskelsen i ligacupkampene i går kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.