... og dette mener de andre agentene

Rune Hauge:

- Jeg er enig i at ting tyder på at nivået bak RBK i år har vært litt dårligere. De har iallfall slått hverandre oftere og har hatt mer ujevne resultater. Men jeg er ikke bekymret for nivået framover, vi har flere unge profiler enn noen gang som vil gi norsk fotball et løft. Og interessen fra utlandet er også stor etter norske spillere. Se bare på Brann-spissene Thorstein Helstad og Azar Karadas, som til sammen har invitasjoner fra halve Premier League.

Einar Baardsen:

- Jeg er helt uenig med Fosdahl. Vi har flere talenter i norsk fotball enn noen gang, som er med på å holde nivået oppe. På U-21-, U-18- og U-17-landslagene kryr det av spillere med en helt annen spisskompetanse enn vi har hatt tidligere. At serien har vært jevnere enn på lenge, trenger ikke være uttrykk for at vi har opplevd en nivåsenking. Det kan bety at vi har hatt en nivåøkning.

Gunnar Martin Kjenner:

- Hvis Fosdahl er bekymret for at Dadason går til engelsk 2. divisjon, så betyr det vel bare at han har gjort en dårlig salgsjobb, for det er jo nettopp Fosdahl som har solgt ham. Slik jeg ser det, er det bare positivt at vi har mistet gode spillere utenlands. Det frigjør plass til unge spillere som vil være med på å heve nivået. Personlig tror jeg at et jomfruelig marked som USA vil bety marginalt for Norge, ettersom hver klubb bare har lov til å ha en spiller fra ikke-EU- område.

Per A. Flod:

- Vi har opplevd et litt svakere RBK og landslag i år. Men jeg tror ikke det er noen tendens at nivået er blitt dårligere. RBK har skiftet ut mange nye spillere og det tar tid å bygge nytt. Neste år er de kanskje bedre enn noensinne igjen. På U-21- landslaget har vi også spillere som er bedre enn noen sinne, så framtiden for norsk fotball er veldig lys.