Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

...og Ferguson bekrefter jakt på forsterkninger

Festrusen var knapt ute av systemet før sir Alex Ferguson plukket ut sitt neste mål. Mesterligaen.

Og det er ikke første gangen. Det er snarere hakk i plata.

«The big one»

- Det er ikke nok for en klubb av vår størrelse og bare ha vunnet det gjeveste trofeet i Europa to ganger (1968 og 1999), sier United-bossen.

- Det vi akkurat har opplevd er vår største bragd, men nå trenger vi «the big one» igjen. Og med det mener jeg Mesterligaen.

- Det faktum at vi ble slått ut av Real Madrid i kvartfinalen har bare gjort oss enda mer bestemt på å klare det neste sesong.

27 trofeer ikke nok

Manchester United hadde satt seg som mål å vinne tilbake den europeiske tronen på Old Trafford 28. mai. Nå blir isteden Sir Alex tilskuer. Og sånt svir for manageren over alle managere.

27 trofeer på 29 år gjør ham til den desidert beste i bransjen.

Men også Alex Ferguson trenger nytt blod og enda bedre kvaliteter i laget når han nok en gang utroper Europas ypperste til hovedkonkurrenter neste sesong. Det engelskmennene kaller «mind games», og som Sir Alex er en mester i når det gjelder å bringe konkurrerende krefter ut av fatning, funker nemlig ikke like godt i Europa. For der er han ofte ydmyk - en atferd som krasjer med stilen han bruker i England. Det er den offentlig sinte og uberegnelige Ferguson som skaffer trofeer til Old Trafford.

- Forsterkninger

Blir David Beckham solgt slik alle tror, skriver og leser på munnen, vil det dukke opp rundt 350 ferske millioner til nye forsterkninger på Old Trafford. Barcelona-spissen Patrik Kluivert og Leeds-målvakt Paul Robinson er per dato de heteste og mest umiddelbare kandidatene.

Men ingen sier noe om det - selvfølgelig.

- Vi skal ha forsterkninger, ja, sier sjefen.

Og da blir det nok sånn.

SPORT PÅ TV

Champions Leauge

Real Madrid- Juventus

I kveld TV3 kl. 20.45

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media