Bakrommet flombelyser fred over minnet til Arild Berg:

Og, husker med glede den gangen Caro scoret i ballbingen

VAR-folket skriver vi ikke om, denne gangen.

CARO: Caroline Graham Hansen 14 år gammel i drakta hun vokste opp i og med, den som tilhører hennes kjære Lyn. For en spiller. Foto: NTB Scanpix.
CARO: Caroline Graham Hansen 14 år gammel i drakta hun vokste opp i og med, den som tilhører hennes kjære Lyn. For en spiller. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne teksten handler om Caro. Denne teksten handler om Caroline Graham Hansen. Denne teksten handler om den ene av to ganger Bakrommet har hilst på henne. Denne saken handler ikke om Jim Solbakken. Denne teksten handler ikke om Josimar. Men, vi følger med. Norsk presse, kom igjen da!

Denne saken handler om Caro som vi ikke kjenner, men som vi har fulgt med, nøye. Denne saken er nedtegnet før kampen i går kveld mot England. Denne saken vil gjerne at Norge slår England og at Caro er matchvinner så vi kan si følgende klisjé: Theresa May or Boris Johnson, can you hear me? You're girls took a hell of a beating.

Denne saken handler om at det som står her nå, ja, det er gammel nytt og ikke verdt fem øre hvis Norge har tapt for England. Vi håper Caro og VM-jentene fikser både biff, pint og fish med og uten chips. Vi liker selvsagt Neville og de engelske jentene som vi har sett i alle kampene. De er gode, ballsikre, tøffe, godt organisert og de er framtida, men mot Norge, ja, vi håper, men tror nok det ble tøft. For tøft? Du vet nå, Bakrommet ikke når vi skriver, men kanskje vi skal tippe her og nå, 3–2 til Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer