Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

...og kanskje kommer Shampo

Espen «Shampo» Knutsen har bestemt seg: spiller han på farmerlaget ved sesongslutt i april, vender han nesa hjemover. - Jeg vet om flere klubber i Europa som vil ha meg på laget. Derfor er jeg ikke bekymret for framtida, sier Shampo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvilke europeiske klubber snakker du om?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere nå. Men jeg er kjent med interesse fra flere hold.

Shampo ønsker heller ikke å si hvilke land det dreier seg om.

- Det kan være hvorsom helst.

- Vålerenga-leder Erik Lorentzen har tidligere sagt at han vil tilby deg to millioner i årslønn for å komme hjem. Kommentar?

- Dette har jeg ikke hørt noe om. Derfor er det vanskelig for meg å kommentere saken.

Skadd

Natt til i går tapte Cincinnati Mighty Ducks 4- 6 hjemme mot Philadelphia Phantoms. Shampo spilte halve kampen, men var ikke involvert i noen av scoringene.

- Jeg har ikke spilt så mye i det siste. Jeg har store smerter i håndleddet grunnet en strekk. Men jeg er optimist og tror ikke det tar for lang tid før jeg er hundre prosent bra igjen, sier Shampo.

Han trives for så vidt godt i farmerlaget, og roser både treneren og lagkameratene.

Klart svar

- Men jeg reiste til USA for å spille i NHL - ikke farmerligaen. Målet er fortsatt å komme tilbake til Anaheim Mighty Ducks. Foreløpig har jeg ikke hørt noe fra trener Pierre Page. Trolig kommer det en telefon med det første - jeg får bare håpe, sier Shampo.

Sesongen slutter i april. Innen da må Shampo ha et klart svar.

Kommer ikke Cincinnati til sluttspillet, er det et ørlite håp om at han kan spille B-VM for Norge i Slovenia i april.

- Per i dag ser det ut til at B-VM går uten meg. Men man kan aldri vite sikkert. Inntil jeg vet hvordan det går i USA, velger jeg å tro at jeg ikke spiller VM, sier Espen «Shampo »Knutsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!