...og kanskje kommer Shampo

Espen «Shampo» Knutsen har bestemt seg: spiller han på farmerlaget ved sesongslutt i april, vender han nesa hjemover. - Jeg vet om flere klubber i Europa som vil ha meg på laget. Derfor er jeg ikke bekymret for framtida, sier Shampo til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hvilke europeiske klubber snakker du om?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere nå. Men jeg er kjent med interesse fra flere hold.

Shampo ønsker heller ikke å si hvilke land det dreier seg om.

- Det kan være hvorsom helst.

- Vålerenga-leder Erik Lorentzen har tidligere sagt at han vil tilby deg to millioner i årslønn for å komme hjem. Kommentar?

- Dette har jeg ikke hørt noe om. Derfor er det vanskelig for meg å kommentere saken.

Skadd

Natt til i går tapte Cincinnati Mighty Ducks 4- 6 hjemme mot Philadelphia Phantoms. Shampo spilte halve kampen, men var ikke involvert i noen av scoringene.

- Jeg har ikke spilt så mye i det siste. Jeg har store smerter i håndleddet grunnet en strekk. Men jeg er optimist og tror ikke det tar for lang tid før jeg er hundre prosent bra igjen, sier Shampo.

Han trives for så vidt godt i farmerlaget, og roser både treneren og lagkameratene.

Klart svar

- Men jeg reiste til USA for å spille i NHL - ikke farmerligaen. Målet er fortsatt å komme tilbake til Anaheim Mighty Ducks. Foreløpig har jeg ikke hørt noe fra trener Pierre Page. Trolig kommer det en telefon med det første - jeg får bare håpe, sier Shampo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer