...og nesten trollmenn fra Os

Trollmennene fra Os var nær å sende Vålerenga ut av cupen allerede i 1. runde!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foran 2150 tilskuere på Kuventræ stadion sendte Tim Henrik Sperrevik 3.-divisjonslaget Os opp i 1- 0-ledelse, før Vålerenga svarte med to kjappe mål. Men da Roar Hjelle utliknet til 2- 2 like før pause begynte publikum å tro på en cupbombe av dimensjoner.

Heldig scoring

Freddy dos Santos ble den store helten for VIF med to scoringer - den siste bare åtte minutter før slutt. Og det attpåtil en heldig scoring:

En lang pasning traff en Os-forsvarer i bakhodet og lurte en utrusende keeper. Ballen havnet i beina på dos Santos, som skjøt i åpent mål fra rundt 25 meter.

- Dette satt lenger inne enn jeg håpet og trodde. Men det endte godt, og da er det greit. Men det blir nok likevel litt kjeft på treninga etter dette, sier Freddy dos Santos til Dagbladet.

Imponert

VIF-spissen lot seg imponere av 3.-divisjonslaget.

- De var bedre enn jeg forventet. De hadde en del gode enkeltspillere som utrettet en del på egenhånd. Likevel var det fortjent at vi vant. Utover scoringene hadde vi seks-sju gode sjanser til, mens de nesten ikke skapte noe etter pause, sier dos santos.

MATCHVINNER: Freddy dos Santos

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer