...og pappa Ivers er enig

TRONDHEIM (Dagbladet): - Steffen blir EMs toppscorer, sier en stolt pappa Ivers til Dagbladet.

Etter 90 nerveslitende minutter foran TV-en hjemme i leiligheten på Risvollan jubler fotball-legenden over at sønnen er blitt matchvinner og dobbelt historisk i Rotterdam. Steffen scoret Norges første mål i et EM-sluttspill, og han laget vårt første landslagsmål mot Spania overhodet. - Ikke dårlig, hva? Det var ei typisk Ivers-scoring, ja, som jeg skulle gjort det sjøl. Steffen fulgte på, helt uredd og vant luftduellen med keeper. For en spenst. - Gutten har vært toppscorer i internasjonale sluttspill i aldersbestemte klasser. Jeg synes det er rart at ingen har nevnt Steffen som en mulig toppscorer før EM-sluttspillet. # REDDET ODDSEN: Heia Steffen! - Han reddet oddsen min, sier Odd Iversen fra godstolen. # Foto: TOM E. ØSTHUUS ...og pappa Ivers er enig # TRONDHEIM (Dagbladet): - Steffen blir EMs toppscorer, sier en stolt pappa Ivers til Dagbladet. # Av JØRGEN TANGNESEtter 90 nerveslitende minutter foran TV-en hjemme i leiligheten på Risvollan jubler fotball-legenden over at sønnen er blitt matchvinner og dobbelt historisk i Rotterdam. # Steffen scoret Norges første mål i et EM-sluttspill, og han laget vårt første landslagsmål mot Spania overhodet.

- Ikke dårlig, hva? Det var ei typisk Ivers-scoring, ja, som jeg skulle gjort det sjøl. Steffen fulgte på, helt uredd og vant luftduellen med keeper. For en spenst.

- Gutten har vært toppscorer i internasjonale sluttspill i aldersbestemte klasser. Jeg synes det er rart at ingen har nevnt Steffen som en mulig toppscorer før EM-sluttspillet.

#

REDDET ODDSEN: Heia Steffen! - Han reddet oddsen min, sier

Odd Iversen fra godstolen. # Foto: TOM E. ØSTHUUS