... og så kom Røkke

ARENDAL (Dagbladet): Like etter at Gjelsten gikk først i mål under VM-runden i offshore i Arendal i går ankom Røkke (42) og Celina (28) i cabincruiseren «Celina Bella».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en halvtime ble de hyllet som helter på havet.

Da barndomskompisen Bjørn Rune Gjelsten vant sin første seier på hjemmebane i Arendal, greide ikke Kjell Inge Røkke å holde seg unna lenger. Sammen med kjæresten Celina Midelfart, sønnen Kristian (18) og et par venner fulgte han VM-løpet fra båten «Celina Bella», eller «Vakre Celina», en strøken 56-fots cabincruiser.

Like etter at konkurransebåtene passerte målområdet satte en strålende blid Røkke kursen inn mot Arendal og teltet til Gjelstens Spirit of Norway-team. Kjell Inge Røkke sto selv ved roret inn Galtesund, og smilte og vinket til de mange båtene på fjorden.

Da paret nærmet seg land, kastet Celina sko og jakke og gjorde klar fendere og fortøyninger - noe hun tydeligvis har gjort før.

Feststemte

Nesten inne ved land vinket Røkke en båt foran seg, og ble tatt imot med jubel av de feststemte menneskene i Spirit of Norway. Røkke smilte som en sol da han steg i land, og fikk straks et glass champagne i hånda. I teltet, avskjermet fra nysgjerrige tilskuere, ruslet Røkke og Celina rundt mens Gjelsten deltok i seiersseremonien. Etter en liten halvtime gikk begge om bord i båten igjen, og snakket litt over ripa med passasjerene på ei ferje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer