TULLPRAT:  Og speiding. David Moyes tok seg tid til å slå av en prat med tidligere Bayern-trener Jupp Heynckes i Tyskland. Foto: Federico Gambarini / EPA / NTB Scanpix
TULLPRAT: Og speiding. David Moyes tok seg tid til å slå av en prat med tidligere Bayern-trener Jupp Heynckes i Tyskland. Foto: Federico Gambarini / EPA / NTB ScanpixVis mer

Og samtidig speider Moyes på mulige kjøp i Tyskland

Ryktene svirrer.

(Dagbladet): Det ble nettopp bekreftet at Juan Mata så å si er klar for Manchester United.

Og nå ser det ut til at United-fansen har mer å glede seg til.

Manager David Moyes er i kveld blitt avbildet på kamp i Tyskland. Skotten så oppgjøret mellom Bayern München og Borussia Mönchengladbach.
Speider Ifølge Daily Mail var Moyes der for å ta en titt på Mario Mandzukic, Javi Martinez, Patrick Herrmann og Max Kruse. Manchester United bekrefter ryktene selv på sin hjemmeside.

Og nevnte Mandzukic kan forlate den tyske serielederen:

- Det kan hende at han pakker bagen sin. Jeg ser for meg Lewandowski som spiss, spillestilens hans passer Guardiola bedre, forteller Franz Beckenbauer til det tyske sportsmagasinet 11freunde.

Tidligere United-spiller Michael Owen er i hvert fall sikker på at det er enda en spiller på vei inn porten på Old Trafford.

- En liten fugl forteller meg at det kommer flere gode nyheter for United-fansen snart, skriver Owen på Twitter.
Må forsterke United har heng på fjerdeplassen i Premier League. Bare seks poeng skiller klubben og Liverpool på fjerdeplass.

Men United fikk tidligere i dag nok en dårlig nyhet. Midtbaneankeret Micheal Carrick er ute med en skade i hvert fall en måned.

Forrige gang Carrick var ute med en skade, gikk United fire kamper uten seier i Premier League.

Så fansen får håpe at Moyes fant det han lette etter på turen til Tyskland.