Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

...og VIF-spillerne trenger hvilepause

JORDAL AMFI (Dagbladet): Vålerenga- Sparta 5- 0. Serge Boisvert tok ut de siste kreftene mot Sparta to minutter før full tid. Da ga han målgivende pasning til Marius Rath. Nå står bare hvile på treningsprogrammet for Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trener Roy Johansen er glad for at klubben ikke lenger er hovedleverandør til hockeylandslaget. Nå får spillerne etterlengtet fri før viktige semifinaler i europacupen.

Gutta er slitne etter et beintøft program. Seks kamper på ti dager er tøff kost selv for et Vålerenga-lag som er bedre trent enn på lenge. Men nå har de to uker å komme seg til hektene på.

- Vi trenger en periode til trening og hvile. Dessuten fortjener gutta helgefri. Det er en stund siden sist, sier Roy Johansen.

For etter gårsdagens runde tar Eliteserien pause. Landslaget legger beslag på et par helger, og da skal bare tre VIF-spillere i aksjon.

- Jeg er glad det ikke er flere, innrømmer Johansen.

  • I midten av november skal Vålerenga spille semifinaler i europacupen i Berlin mot Les Bruleurs Grenoble, Trondheim og Eisbären Berlin. Da trenger Roy Johansen uthvilte muskler. Særlig til møtet med de tyske isbjørnene, kontinentets kanskje fremste klubblag for tida.

- Men vi har et klart håp om å gå videre. Særlig hvis Henrik Arnsell fortsetter med det keeperspillet han har vist hittil i sesongen, sier Johansen.

Hele Norges coronakart