Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Og vinneren er ... meg?

Per Ravn Omdal ble overrasket da han delte ut Nikken-prisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal ble i dag tildelt den prestisjetunge Nikken-prisen. Han sto for utdelingen selv, melder NRK.no.

Ravn Omdal satt selv i juryen som valgte ut prisvinneren, men det den tidligere fotballpresidenten ikke visste var at de andre medlemmene i juryen hadde bestemt seg for ham.

Derfor var Ravn Omdal virkelig overrasket da han leste navnet på vinneren som var hans eget. Ravn Omdal skulle nemlig dele ut prisen på vegne av juryen.

- Jeg ble 300 prosent overrasket da jeg leste mitt eget navn som vinner, innrømmer Ravn Omdal overfor NRK.

- Per Ravn Omdal får prisen for et livslangt engasjement for norsk fotball på alle plan, så vel nasjonalt som internasjonalt, sier daglig leder i Norsk Fotballs Venner, Tom A. Schanche til NRK.

Prisen som hvert år tildeles «Årets fotballvenn», ble første gang delt ut i 1985, og da gikk den til Birger Nicolai Johansen, eller Nikken som hele fotball-Norge kalte ham. Den gangen var han allerede legendarisk generalsekretær i fotballforbundet.

(NTB)

BLE LURT: Per Ravn Omdal satt i juryen som deler ut Nikken-prisen. Men bak hans rygg bestemte de andre jurymedlemmene seg for å gi prisen til Ravn Omdal. Selv fikk han først vite det da han skulle dele ut prisen. Foto: Scanpix
BLE LURT: Per Ravn Omdal satt i juryen som deler ut Nikken-prisen. Men bak hans rygg bestemte de andre jurymedlemmene seg for å gi prisen til Ravn Omdal. Selv fikk han først vite det da han skulle dele ut prisen. Foto: Scanpix Vis mer