UTE: Etter en tøff start i Brann-trøye fikk Bjørnar Holmvik en god start på denne sesongen - men den blir den siste i Bergen.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
UTE: Etter en tøff start i Brann-trøye fikk Bjørnar Holmvik en god start på denne sesongen - men den blir den siste i Bergen. Foto: Marit Hommedal / ScanpixVis mer

Også Bjørnar Holmvik ferdig i Brann

Bergenserne kvitter seg med en rekke spillere.

(Dagbladet): I går ble det kjent at Håkon Opdal forlater Brann så fort han finner seg en ny klubb - i dag melder bergenserne om flere frafall fra troppen utover høsten.

Bjørnar Holmvik har vært i Brann i tre år, men vil ikke bli tilbudt ny kontrakt, melder de røde på sine hjemmesider.

«Bjørnar har hatt en fin sesong i år, men blir nedvurdert i forhold til rollespesialitet og relativt få etablerte spillere på kontrakt neste år.», skriver klubben i en pressemelding.

- Han har vært en sterk bidragsyter til årets resultater, og vil få de beste skussmål med seg videre, fastlår trener Rune Skarsfjord.

Også Bjarte Haugsdal får fortsette karrieren i en annen klubb, samtidig bekrefter Brann at Håkon Opdal er ferdig.

- Vi ønsker å takke Håkon for en fantastisk tid i Brann og ønsker ham lykke til videre. Håkon utviklet seg fra en lokal og talentfull keeper til A-landslagskeeper. To år med skadeproblemer satte Håkon tilbake, men nå er han tilbake for fullt og vi tror han har mange gode år foran seg som keeper, sier Rune Skarsfjord.

Tadas Labukas, Maxi Bajter og skadde Christian Kalvenes er tre andre spillere som kan ryke i trenerens høstrengjøring.

- Fra klubbens side ønsker vi å gjøre dette tidlig og åpent med tanke på å hjelpe spillerne videre til nye klubber. Samtidig vil vi ha fokus på å levere en skikkelig sluttspurt i årets sesong. Da trenger vi fullt fokus og gode bidrag fra alle spillerne, sier Rune Skarsfjord til  Brann.no.