- Også Jesus og José Mourinho ville slitt i Köln

Solbakken møtte pressen i Wolverhampton i dag.

SPENT: Ståle Solbakken møtte pressen i Wolverhampton i dag. Han sier han skal jobbe hardt for å danne seg et inntrykk av klubben og Championship. Foto: Gunnar Ringheim
SPENT: Ståle Solbakken møtte pressen i Wolverhampton i dag. Han sier han skal jobbe hardt for å danne seg et inntrykk av klubben og Championship. Foto: Gunnar Ringheim Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLINEUX/OSLO (Dagbladet): I formiddag blir Ståle Solbakken offisielt presentert som Wolverhamptons nye manager på Molineux stadion.

Sammen med administrerende direktør Jez Moxey og styreformann Steve Morgan møtte nordmannen pressen, og Wolves-lederne sier de er henrykte over å få Solbakken til klubben.

- Vi intervjuet to kandidater, Terry Connor og Ståle. Vi har visst om Ståle lenge, han er en vinner, sier Morgan, som ikke lot seg skremme av at nordmannen fikk sparken i Tyskland.

- Vi er henrykte over å få ham. Vi brø oss ikke om resultatene i Køln, fordi de har hatt så mange managere på få år, sier styreformannen.

Ståle Solbakken sier han er stolt over å være på plass i Wolverhampton.

- Det har vært intense samtaler de siste dagene. Klubben har ambisjoner. Jeg har vært på treningsanlegget og hilst på spillerne og ønsket dem god sommer, sier Solbakken.

- Mitt første Wolves-minne var i 1976 eller 77 hvor min lille by i Norge spilte mot Kenny Hibbitt og de slo oss 6-0. Jeg forventer ikke at vi skal vinne alle kampene så mye. Jeg lover ingenting, men vi vil gi alt fra dag en. Jeg er stolt av å få jobben. Wolves' historie og tradisjon var viktig for meg. Det er en stor ære å være klubbens første utenlandske manager, og det betydde mye at de to ved siden av meg her er så ambisiøse, sier nordmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer