Også Owen drapstrues

Liverpool-spiss Michael Owen sier alvorlige trusler blir stadig vanligere i engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Houllier: - Like glad i fansen

(Dagbladet.no): Michael Owen forteller til Liverpools hjemmeside at han flere ganger har mottatt drapstrusler. Tirsdag ble det kjent at Liverpool-manager Gerard Houllier for ter uker siden mottok et brev der han ble truet på livet om han ikke forlot jobben.

- Jeg er like overrasket over det som noen annen. Slikt hører ikke hjemme verken innen fotballen eller livet forøvrig, sier Owen.

Han sier samtidig at denne typen trusler blir stadig mer vanlig i engelsk fotball. Han tror likevel Houllier takler det bra.

- Slik jeg kjenner manageren, vil han takle dette på den rette måte. Han vet at dette bare er en person og vil ta det for hva det er. Du kan ikke la det gå innpå deg. Dessverre kan dette skje hvem som helst i en høyt profilert posisjon. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger det har hendt meg, sier Owen.

Han sier han ikke tror dette ville skjedd for noen år siden, men at det blir stadig vanligere. Endringer innen fotballen og samfunnet gjør at trusler mot sentrale personer blir stadig mer vanlig.

- Hvis du snakker med David Beckham, er jeg sikker på at han vil fortelle at dette har hent ham et dusin ganger. Det har hendt meg mange ganger også. Og det er ikke bare brev. Noen ting har hendt som kan ses på som enda verre. For å være ærlig - enda det er urettferdig og grusomt - er det ingenting som overrasker meg lenger, sier Michael Owen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer