Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Også RBK vil ha Steffen

Vålerenga, Rosenborg eller utlandet? Iversen er ettertraktet.

Rosenborg vil gi Vålerenga kamp om underskriften til Steffen Iversen. Spilleren har fått beskjed om at han er ønsket på Lerkendal.

- En skadefri og motivert Steffen Iversen er alltid velkommen til Lerkendal. Han vet vi er interessert, sier Per Joar Hansen til Adresseavisen.

Iversen har vært god for Vålerenga i høst. Han har også vært skadefri, og nå venter han på tilbud fra utlandet. Dersom det ikke dukker opp en god nok utenlandsk klubb, blir det en dragkamp mellom Vålerenga og Rosenborg.

Iversen selv har bekreftet at Lazio er på jakt etter ham, men det foreligger foreløpig ikke noe konkret tilbud fra den italienske klubben.

- Får Steffen et tilbud fra en god utenlandsk klubb, så reiser han vel ut. Blir han i Norge er det opp til ham selv og kona. De må ta avgjørelsen på hvor de ønsker å bo, sier Hansen.

Adresseavisen skriver at Rosenborg jobber med å forsterke laget fremover på banen. Ved siden av Steffen Iversen er Martin Andresen og Alexander Ødegaard aktuelle.

(©NTB)

FLOTT HØST: Steffen Iversen har vært god på Vålerenga og landslaget i høst, og nå er han ettertraktet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media