Ekspertene kritiske til Ronny Deila

Også tøffinger blir preget i Vålerenga

Vålerenga er ett tap unna nedrykksstriden. Ronny Deila (44) tåler det også.

DETTE GJØR VONDT: Ryggen hans er smertefull og trenger en operasjon for å bli bedre, fotballen er enda verre. Vålerenga har ikke vunnet siden 5. juli. Det plager Ronny Deila. Og søndag kommer Ranheim til Intility Arena. Taper Vålerenga den er de i nedrykkstriden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
DETTE GJØR VONDT: Ryggen hans er smertefull og trenger en operasjon for å bli bedre, fotballen er enda verre. Vålerenga har ikke vunnet siden 5. juli. Det plager Ronny Deila. Og søndag kommer Ranheim til Intility Arena. Taper Vålerenga den er de i nedrykkstriden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DET BLE IKKE som treneren sa det skulle bli denne sesongen heller. Litt bedre enn i fjor. Mest sannsynlig blir det ganske mye dårligere, akkurat som ryggen hans er blitt veldig mye dårligere. Og når Vålerenga ikke leverer, hvilket de sjelden gjør – gode sesonger er nemlig unntaket på Oslos østkant – blir det alltid støy og trenerspekulasjoner.

Det er Vålerenga.

Sånn er det å trene Vålerenga.

Nå, i disse sosiale medier-tider, mer enn noen gang.

RONNY DEILA TRENER Vålerenga, og du ser det på han. Han er preget. Akkurat slik Kjetil Rekdal var det i sin andre periode i klubben. Akkurat slik Martin Andresen var det i 2011 og 2012.

DET ER EN stor belastning å trene Vålerenga. Sånn har det alltid vært og sånn vil det alltid være. Siden klubbens første seriemesterskap i 1965 har laget fra Oslo hatt en helt spesiell aura, posisjon og betydning i norsk fotball. Ikke fordi de har vært så gode selv om Vålerenga har vært det også – veldig gode – men fordi Vålerenga er Vålerenga.

En klubb helt utenom det vanlig.

En klubb som har overlevd alle nedturer nettopp fordi den har vært en klubb helt utenom det vanlige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer