Ohi Omoijuanfos første scoring mot Stabæk

Ohi med behersket gest mot gamleklubben

Ohi Omoijuanfo åpnet målkontoen i Molde-drakta mot nettopp gamleklubben, men holdt seg i trøya da ballen gikk inn i mål.

BEHERSKET: Ohi holdt seg rolig da han satte 2-0-scoringa mot Stabæk på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornsvåg / NTB Scanpix
BEHERSKET: Ohi holdt seg rolig da han satte 2-0-scoringa mot Stabæk på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornsvåg / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde - Stabæk 3-0 (2-0)

Søndagens eliteserieoppgjør mellom Molde og Stabæk var ekstra spesiell for Ohi Omoijuanfo, som nettopp kom fra Stabæk i vinter. Spissen spilte i bærumsklubben i tre år, hvor han scoret 29 mål.

En stor kamp for både Ohi og Stabæk, som Ohi og hans nye lagkamerater kunne enkelt gå seiret ut fra.

Gode venner

Det er ikke tvil om at Ohi har sterke bånd til gamleklubben og lagkameratene han spilte med i tre år. I forkant av kampen ble Franck Boli og Ohi intervjuet sammen, og ingen av gutta sparte på komplimentene til hverandre.

- Det er veldig godt å se ham igjen. Det er en veldig positiv atmosfære her nå, men det vil selvfølgelig bli annerledes ute på banen, forteller Boli til Eurosport.

Ohi var forberedt på at han kanskje ville score mot gamleklubben.

- Det er sånn fotballen er. Jobben min er å score mål, og jeg vil jo selvfølgelig score, sier Ohi.

Slik blei det også.

Behersket feiring

Spissen benyttet anledningen til å åpne målkontoen mot sine gamle lagkamerater. Målet kom i det 38. minutt, da Hestad fann en ledig Ohi inne i feltet som doblet ledelsen til 2-0.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer