- HAN ER GAL: Stabæk-trener Toni Ordinas omtales som gal av spissen Ohi Omoijuanfo. Her fra kampen mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
- HAN ER GAL: Stabæk-trener Toni Ordinas omtales som gal av spissen Ohi Omoijuanfo. Her fra kampen mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ohi Omoijuanfo om Ordinas: – Han er gal

Stabæk-treneren har nok av energi.

Stabæks nye trener Antoni Ordinas har tilført sårt tiltrengt engasjement i klubben.

– Han er gal, er Stabæk-spiss Ohi Omoijuanfo første reaksjon til NTB på spørsmål om hvordan spanjolen er å jobbe med. Og bare for å ha det på det rene; gal er i dette tilfellet utelukkende positivt ladd.

– Han vet hva han vil og er skikkelig aktiv ute på feltet. Han dytter deg dit han vil ha deg og er veldig engasjert. Han er en fantastisk trener, sier Omoijuanfo videre.

Smitter over på spillerne

Mot Lillestrøm ble det best tenkelig start på karrieren som hovedtrener for seniorlaget til bæringene. Ordinas pekte, dirigerte og utviste et engasjement som minner mest om Antonio Contes lederstil for Italia under årets europamesterskap.

Det gjør at Stabæk-spillerne løper de ekstra meterne, skal en tro Omoijuanfo.

– Han har så mye energi at det smitter over på oss. Hvis vi har den energien han har hver kamp, så kommer vi til å gjøre det bra utover i sesongen, sier 22-åringen med et smil.

Tilbake på Åråsen

Kampen på Åråsen ble spesiell på mange måter for Omoijuanfo. Han var i Lillestrøm i over fire år og spilte 82 kamper for de gule. Blant annet ble han i 2010 tidenes yngste målscorer i eliteserien (senere slått av Håkon Lorentzen) da han for Lillestrøm reduserte til 1-2 mot Strømsgodset. Han var alltid en publikumsfavoritt blant Kanarifansen, noe han fikk merke da han returnerte søndag. Derfor ser han ikke med fryd på at Runar Kristinssons mannskap sliter.

– Det er kjipt. Lillestrøm er en klubb som skal kjempe i toppen med Rosenborg, Molde og Odd, forteller han.

Da han ble tatt av banen etter 74 minutter, ble han applaudert av begge lags supportere.

– Jeg elsker og har alltid elsket Lillestrøm-fansen. De har alltid vært veldig greie med meg, så det var en utrolig god følelse, sier han om velkomsten han fikk på Åråsen.

(NTB)