Ohr måtte trøstes

Stian Ohr har drømt om cupfinalen hele livet, og var på gråten da Kjetil Rekdal forsøkte å forklare hvorfor han ikke fikk spille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): - Jeg kommer til å være skuffa over dette resten av livet, sier Stian Ohr.

Resten av gutta løp rundt på banen med brede glis. De hoiet og skreik. Viftet med flagg og danset. Stian Ohr tuslet ut til midtsirkelen med tomt blikk. Og ble stående. En eller annen satte på ham en gullfarget flosshatt. Det gjorde bare vondt så mye verre.

Stian Ohr har spilt 25 av 26 seriekamper for Vålerenga i år. Han har spilt samtlige cupkamper unntatt førsterundekampen mot Vang. Han har startet alle kampene fra 3. runde til og med semifinalen.

Han hadde byttet ut det hele med noen minutter mot Odd i går.

- Jeg er så forferdelig skuffa. Det har jeg lov til å være. Jeg har drømt om cupfinalen hele livet. Så får jeg ikke spille i det hele tatt, sier Ohr.

Tenker i ferien

Kjetil Rekdal jublet sammen med resten av laget, men tok seg god tid til å trøste Ohr. Uten at det hjalp noe særlig.

- Det blir mellom oss hva Kjetil sa til meg, sier Ohr.

Han har følt mindre og mindre tillit fra Rekdal mot slutten av sesongen. Verst - inntil i går - var det da han ble tatt av banen i pausen mot Aalesund i semifinalen. Rekdal sjøl gikk på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer