Ohr nekter å forhandle med Start

Fra 1. juli kan Stian Ohr forhandle med nye klubber og flytte gratis fra Start. I mellomtiden nekter han å forhandle om ny kontrakt med sørlandsklubben.

Moldenseren har vært i Start i ett år, uten å finne seg til rette utenfor fotballbanen. Flere ganger har han blitt tilbudt ny kontrakt, men forhandlingene har brutt sammen hver gang. Nå vil ikke 23-åringen ha flere runder med krangling med 1. divisjonsklubben.

- Jeg gidder ikke mer styr nå som serien starter. Derfor har jeg gitt beskjed til Start om at det ikke blir aktuelt med forhandlinger før 1. juli, sier Stian Ohr til Fædrelandsvennen.

Det betyr fritt fram for alle klubber som ønsker seg en gratis tekniker på høyrekanten. Og for Start er faren at de fort blir utkonkurrert på kroner og øre.

- Situasjonen er gunstig for meg, selvfølgelig, sier Ohr.

Starts daglige leder, Nils Sverre Ingebretsen, vil ikke slippe Ohr uten kamp, og kommer ikke til å respektere spillerens krav om forhandlingsstopp.

- Jeg tror jeg kan garantere at vi kommer med et nytt tilbud til Stian før 1. juli, enten han vil det eller ikke, sier Ingebretsen til Fædrelandsvennen.

Ohr hevder han ikke ønsker seg vekk fra Start for enhver pris.

- Nei, jeg vil bare se hvilke muligheter jeg har å velge mellom. Dessuten ønsker jeg å spille fotball på høyeste nivå. Det er i hvert fall totalt uaktuelt å fortsette i Start dersom vi ikke rykker opp, sier han.

(Dagbladet.no)