Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ohr vurderer Mjøndalen og Odd

Går gratis fra Godset.

VIL BLI I OMRÅDET: Her spiller Stian Ohr luftgitar etter et mål mot Odd Grenland på La Manga. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
VIL BLI I OMRÅDET: Her spiller Stian Ohr luftgitar etter et mål mot Odd Grenland på La Manga. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

|||

Stian Ohr har fått kontraktstilbud fra Mjøndalen. Odd Grenland er også interessert i kantspilleren. Det skriver Drammens Tidende.

Etter tre sesonger i Strømsgodset, må Ohr finne seg en ny arbeidsgiver neste år. Han har fått tilbud om standardkontrakt som spiller, i tillegg til en jobb, i Mjøndalen. Odd Grenland har også vist interesse, men ønsker først å hente ham til prøvespill.

- Mjøndalen og Odd er de to mest aktuelle klubbene. Jeg har fått henvendelser fra Allsvenskan, men ønsker ikke å flytte på meg, sier Ohr til Drammens Tidende.

Kantspilleren regner med å ha bestemt seg for en ny klubb før jul.

- Jeg holder alle muligheter åpne foreløpig, selv om jeg er kommet langt med Mjøndalen. Så får vi se hva som skjer i forhold til Odd. Skal det skje noe der, må det skje snart, sier Ohr.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media