Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Oi, det der er ikke bra. Nei, nei, nei...

Heidi Løke om «shortsbildene» mot Polen.

DEBRECEN (Dagbladet): Det er tøft å være strekspiller. Heidi Løke gir og får juling der inne hvor det gjør vondest i kamp etter kamp.

Mot Polen i går ble shortsen hennes nestene revet i filler av hardtspillende polakker. Da Dagbladet viser henne bildene til fotograf Bjørn Langsem fra noen av duellene inne på streken i går, blir hun nesten flau.

- Rimelig godt tak. De viser at shortsen er dratt langt opp på magen, og at hun nærmest er avkledd nedentil. Et par av «shortsbildene» er så eksplisitte at vi avstår fra å trykke dem.

- Oi, det der er ikke bra. Nei, nei, nei.., sier Løke, som ler av bildene Dagbladet publiserer, men ber om at de mest avslørende bildene ikke blir brukt.

- Hvordan opplevde du den situasjonen?

- Jeg sa til henne at hun tok et rimelig godt tak i shortsen min, der. Men de bildene: Det er helt sjukt. Huffameg.

- Klager ikke - Men det er hardt å være strekspiller. Jeg er i dueller hele tiden. Det skjer mye der inne, og disse bildene er eksempler på det. Men jeg klager ikke på det, for sånn er det. Men det er selvsagt ikke noe gøy at de drar i shortsen så man viser nesten alt.

- Hvor går grensene for deg på banen?

FLAU: Heidi Løke tar seg til ansiktet og ser bort når hun får se bildeserien fra duellene inne på streken hvor polakkene drar shortsen hennes langt opp på magen.
GODT TAK: Polske Kinga Byzdea har festet et solid grep om shortsen til Heidi Løke og trekker den langt oppover. Vi viser ikke de mest eksplisitte bildene i serien.
DRAR NED SHORTSEN: En lattermidt Heidi Løke drar ned shortsen igjen etter den tøffe duellen inne på streken hos polakkene.
OI: Polske Kinga Byzdra innser at hun kanskje forsynte seg vel grovt at shortsen til Løke og flirer litt beskjemmet over episoden.

- Det er ikke noe gøy når man viser pupper, eller andre ting. Det er jeg ikke så glad i å vise fram. Til alle, sier hun.

- Vil slå oss Mot Ungarn i morgen kveld kan hun vente seg nye tøffe tak mot en såret vertsnasjon som ble utslått av sitt eget EM etter nederlaget for Danmark i Debrecen i går kveld.

- Det kommer til å være fullt trøkk på tribunen og de har helt sikkert lyst til å slå oss. Men jeg har stor tro på at vi er klare fra start mot dem og vil spille to gode omganger. Det hadde vært deilig, sier Heidi Løke.

Og forhåpentlig får hun beholde shortsen på.