Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Oi, kanskje vi ikke skal undervurdere Norge»

Herrem tror storseieren skremmer konkurrentene.

DEPPING OG JUBEL: Camilla Herrem jubler for norsk scoring og storspill, mens Romanias verdensstjerne Cristina Neagu bøyer hodet i skuffelse. Rumenerne hadde tro på at de kunne ta Norge, men ble overkjørt fra start.
DEPPING OG JUBEL: Camilla Herrem jubler for norsk scoring og storspill, mens Romanias verdensstjerne Cristina Neagu bøyer hodet i skuffelse. Rumenerne hadde tro på at de kunne ta Norge, men ble overkjørt fra start. Vis mer

DEBRECEN (Dagbladet): Camilla Herrem (28) er blant de rutinerte traverne på laget, med gull i både EM, VM og OL.

Men det er et relativt ferskt norsk lag som har reist til Ungarn for å gjøre seg fet.

Med åtte måls seier mot Romania i den første EM-kampen har de norske jentene satt skapet på plass fra start av. Camilla Herrem oppsummerte EM-starten som et eventyr.

- Fantastisk følelse - I dag satt alt. Vi viste fra start at vi er et sterkere lag enn Romania, og det er en fantastisk følelse at det vi har snakket om og trent på funket i kamp, sier kansspilleren som møtte tre av lagvenninnene i Baia Mare i EM-oppgjøret.

På forhånd advarte hun mot et rumensk lag som skal være bedre enn på mange mesterskap, og trakk blant annet fram lagvenninna Adriana Nechita, som hun hadde som direkte konkurrent ute på vingen i kampen.

- Må fortsette sånn - Føler du med lagvenninnene dine i Baia Mare?

- Nei. Jeg spiller for Norge, og det er her jeg er nå. Baia Mare får jeg tenke på på nyåret.

Etter kampen strålte hun av glede, og var klar på én ting etter kampen hvor det meste klaffet.

- Det er sånn vi må gjøre det i hver kamp.

- Nesten litt skummelt Den gode følelsen fikk hun allerede tidlig på dagen i dag:

- Jeg sa det da vi spiste middag før kampen at jeg hadde så god følelse at det nesten var litt skummelt. Jeg klarte heller ikke å sove på dagen i dag. Deet pleier jeg alltid å gjøre. Jeg lå bare og vred meg og tenkte håndall, håndball, håndball.

Herrem tror den norske oppvisningen vil bli lagt merke til blant andre nasjoner som drømmer om gull i Ungarn.

- Vi har vist hva vi kan, og vi tok Romania såpass hardt at jeg tror andre lag må tenke «Oi, kanskje vi ikke skal undervurdere Norge». For jeg tror det er flere som ser på oss som underdogs i dette mesterskapet, sier Camilla Herrem.

- Men vi skal gjøre som i dag. Vi kommer til å gi alt i 60 minutter i alle kampene.