SERIEMESTERE: Stavanger Oilers er seriemester i ishockey tre runder før slutt, etter at Storhamar ble slått 2-1 i Stavanger lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SERIEMESTERE: Stavanger Oilers er seriemester i ishockey tre runder før slutt, etter at Storhamar ble slått 2-1 i Stavanger lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Oilers ble seriemester

Slo Storhamar på hjemmebane.

Stavanger Oilers er seriemester i ishockey tre runder før slutt, etter at Storhamar ble slått 2-1 i Stavanger lørdag. Det er klubbens andre seriegull i historien.

Oilers havnet under i den tredje perioden da Storhamars Christian Larrivée banket inn 0-1 i undertall, men oppjaget av en fullsatt hjemmearena kom de regjerende norgesmesterne tilbake i den siste perioden.

Først utlignet Christan Hanson til 1-1 fem minutter inn i tredje periode, men det var tydelig at hjemmelaget ønsket å avgjøre dette før kampen gikk til overtid. Oilers trykket på mot Storhamar-buret, og fem minutter før slutt falt avgjørelsen.

Canadiske Josh Soares ble den store helten med sin 2-1-scoring.

Dermed er Stavanger Oilers seriemester for annen gang, ettersom ingen lag har mulighet til å ta igjen rogalendingenes forsprang på toppen av tabellen. Sist de vant serien var i 2012.

Med tre runder igjen å spille av serien, kan Oilers allerede begynne å forberede seg på sluttspillet. De siste seriekampene spilles 3. mars.

(NTB)