Oilers forsterker med to nye backer

Nick Bruneteau og Andy Sertich.

FORSTERKER: Stavanger Oilers og Petter Thoresen har styrket stallen foran kommende hockeysesong. Med Nick Bruneteau og Andy Sertich er troppen fulltallig.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
FORSTERKER: Stavanger Oilers og Petter Thoresen har styrket stallen foran kommende hockeysesong. Med Nick Bruneteau og Andy Sertich er troppen fulltallig. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger Oilers har styrket stallen foran kommende hockeysesong. Med Nick Bruneteau og Andy Sertich er troppen fulltallig.

Hockeyklubben melder på sine nettsider at Nick Bruneteau (23) og Andy Sertich (32) er klar for de regjerende sluttspillmesterne.

- Nick er en back med stort potensial. Høyrefattet med spillende, offensive kvaliteter. For oss er det naturlig å sammenligne ham med spillere som Dan Kissel og Kurt Davis, som begge kom til Oilers etter korte karrierer fra Nord-Amerika, sier sportslig leder Pål Higson til klubbens hjemmeside.

Sertich, som de siste sesongene har spilt i østerriksk og kroatisk toppliga, blir en viktig spiller for Oilers offensivt.

- Andy hentes primært for sine offensive kvaliteter. Han er solid på skøytene og en utpreget spillende backtype. Målet er at han med sine ferdigheter skal styrke Oilers som et spillende, puckførende lag. Det forventes at han blir en sentral brikke for oss i powerplay, sier Higson til oilers.no.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer