Oilers gikk på sitt tredje strake tap

Lørenskog i minus ga Petter Thoresens mannskap juling.

 TAPTE:  Oilers-trener Petter Thoresen måtte innse at det var sønnen Steffen og Lørenskog som tok alle poengene i dag.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
TAPTE: Oilers-trener Petter Thoresen måtte innse at det var sønnen Steffen og Lørenskog som tok alle poengene i dag. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

*Lørenskog - Stavanger Oilers 6-3
* Tønsberg - Vålerenga 6-8

(Dagbladet): Etter gullfesten i nye DNB-arena for et halvt år siden trodde mange at den regjernde norgesmesteren skulle seile gjennom årets seriespill.

Status etter fem seriekamper er tre tap for rogalendingene. De åpnet sesongen med to strake seiere, men de tre siste har endt med tap.

For en uke siden ble Storhamar for sterke foran over 4000 tilskuere i Hamar OL-Amfi. Torsdag tok Lillehammer siste stikk da de stakk av med seieren i Stavanger etter Sudden Death.

Seks LIK-mål
Og mot Lørenskog gikk det virkelig ikke veien for seriefavoritten.

Riktignok ga Tommy Kristiansen Oilers ledelsen før fem minutter var spilt. Deretter fulgte seks strake (!) Lørenskog-mål.

Mats Trygg satte inn utlikningen i overtall før James Sixsmith, Steffen Thoresen, Joacim Sundelius og Carl Christian Tønseth sørget for en 5-1-ledelse før den tredje perioden.

Nok en gang var det duket for en Trygg-scoring i overtall. Men dennne gangen var det bror Marius som var sist på pucken etter pasning fra Knut Henrik Spets og Mats Trygg.

Dan Kissel og Kurt Davies pyntet på resultatet for gjestene.

Dette var forøvrig første gang Steffen Thoresen møtte laget hans far trener i Lørenskog-drakt.

Målrikt
Lørenskog på sin side har fått en kanonstart på årets sesong. Sesongens eneste poengtap kom i torsdagens oppgjør på Jordal Amfi, da Vålerenga ble sterke.

David Livingstons mannskap har dermed slettet 12 av de 20 minuspoengene de startet sesongen med.

I dagens andre kamp ble det særdeles målrikt. Oppgjøret mellom Tønsberg og Vålerenga ga tilskuerne hele 14 nettkjenninger å juble for. Og det var Vålerenga-fansen som kunne juble mest etter 8-6-seieren.

Hovedstadslaget ligger på andreplass med sine 11 poeng. Kun Storhamar har tatt flere (12), og hamarsingene skal i aksjon hjemme mot Frisk i morgen.