Oilers kjørte over Vålerenga

Serieleder Stavanger slo Vålerenga 5-0 i eliteserien ishockey tirsdag. To scoringer i åpningsperioden la grunnlaget for seieren.

FIKK BANK: Marius Johansen og Vålerenga ble et nummer for små for Tommy Kristiansens Oilers. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FIKK BANK: Marius Johansen og Vålerenga ble et nummer for små for Tommy Kristiansens Oilers. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Siddisene har gjort svært få feiltrinn i årets eliteserie og var aldri i nærheten av å tape poeng i tirsdagens bortekamp i hovedstaden. Med seieren økte Stavanger forspranget til serietoer Lørenskog til 14 poeng.

Tommy Kristiansen og canadiske Josh Soares ble kampens store forgrunnsfigurer med to scoringer hver.

Det var Soares som slo an tonen for gjestene. Fem minutter før slutt i åpningsperioden ordnet han 1-0 etter forarbeid av Dan Kissel og Peter Lorentzen. Deretter overtok lagkamerat Kristiansen taktpinnen.

Først gjorde 27-åringen 2-0 bare 28 sekunder før slutt i første periode, og deretter økte samme mann til 3-0 snaut midtveis i midtperioden. Mål nummer fire kom fem minutter deretter og var signert Soares.

I sluttperioden fastsatte Magnus Hoff resultatet til 5-0 på straffeslag.

Roy Johansens Vålerenga-mannskap hadde på sin side ikke all verden å by på i egen lekegrind tirsdag. Oslo-klubben blir dermed værende på fjerdeplass på tabellen, 19 poeng bak Stavanger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer