Oilers lekte seg til storseier

Stavanger Oilers fikk en glimrende start på sesongen da de slo Stjernen 8-3 på hjemmebane i eliteserien i ishockey torsdag.

VANT: Stavanger Oilers og Andreas Kvalestad tok en enkel seier. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
VANT: Stavanger Oilers og Andreas Kvalestad tok en enkel seier. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjestene fra Østfold yppet seg i perioder, men det ble til slutt enkelt for Stavanger-laget. De fikk en god start på jakten på sitt første trofé siden 2017. Laget har forsterket seg i sommer og så til tider meget bra ut i sesongpremieren.

Spesielt skjedde det mye i slutten av den første perioden og begynnelsen av den andre. Hele åtte mål ble scoret i løpet av mindre enn et kvarter spilletid.

Målfest

For etter 14 målløse minutter våknet det virkelig til liv i Stavanger.

Et snaut kvarter var spilt da Dan Kissel kissel sendte hjemmelaget i ledelsen i overtall. Bare et drøyt minutt senere satte 20 år gamle Robin Haglund Mathisen inn 2-0. 19 sekunder senere satt den nok en gang i nettet for vertene. Kristian Forsberg satte inn det tredje Oilers-målet på under to minutter og dermed sto det 3-0.

Under ett minutt senere reduserte Maksims Ponomarenko til 1-3 for Stjernen. Dermed var det blitt scoret fire mål på cirka to og et halvt minutt effektiv spilletid.

Og mer skulle det bli. Drøyt to minutter var spilt av den andre perioden da Stjernen slo tilbake nok en gang. Gjestene hadde overtall og det endte med at Sander Rønnild reduserte til 2-3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer