TOMÅLSCORER: Tommy Kristiansen jubler etter scoring i den syvende og avgjørende finalen i årets NM-sluttspill.Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
TOMÅLSCORER: Tommy Kristiansen jubler etter scoring i den syvende og avgjørende finalen i årets NM-sluttspill.Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Oilers skryter av Storhamar etter finalethrilleren

Men nå ser de mot Champions League.

STAVANGER (Dagbladet):
Stavanger Oilers tok sin fjerde strake NM-tittel da vant 4-2 i den siste og avgjørende finalen lørdag kveld.

Tomålsscorer Tommy Kristiansen var naturligvis svært fornøyd etter seieren.

- Det er utrolig deilig at vi endelig drar det i land. Vi har ventet på dette lenge men Storhamar gav oss en skikkelig utfordring.  

Jakter Europa-suksess
Etter å ha spilt i Champions Hockey League denne sesongen er Kristiansen også klar på hvilken målsetning han selv ser på som realistisk for neste sesong.

- Vi er nødt til å sikte på å gå videre i Champions League. Jeg er definitivt sikker på at vi er gode nok til det. Nå må vi naturligvis ta høyde for at det kan forekomme endringer, men målsetningen min er klar.

Trener Petter Thoresen virker derimot å være rimelig sikker på hvilke spillere som spiller i den hvite drakta også neste sesong. 

- Jeg er veldig glad for at vi maktet å dra denne seieren i land. Storhamar er et godt lag og de gav oss en skikkelig kamp.

- Vi hadde hjemmekamp i finale nummer syv og det var kanskje det som tippet marginene over i vår favør, avslutter suksesstreneren.