Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Get-ligaen

Oilers sleit mot Lillehammer, men snudde i siste periode

Vant 6-3.

VIKTIG SCORING: Daniel Kissing utliknet like før siste pause i kampen mot Lillehammer i kveld. Det snudde kampen. <br>Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
VIKTIG SCORING: Daniel Kissing utliknet like før siste pause i kampen mot Lillehammer i kveld. Det snudde kampen.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Kissels utligning til 3-3 like før slutt i annen periode snudde kampen for Stavanger Oilers, som slo Lillehammer 6-3 i eliteserien ishockey tirsdag.

De første 40 minuttene var jevne og tette. Gjestene fra Lillehammer var godt med på notene og førte periodevis kampen, men etter at Kissel skapte balanse i sluttsekundene av midtperioden gikk lufta litt ut av lillehamringene.

I den tredje perioden tok hjemmelaget fullstendig over. Markus Søberg gjorde 4-3 bare ett minutt og 20 sekunder ut i perioden. Kissel økte til 5-3 etter 50.42, og endelig gjorde Magnus Hoff 6-3 drøye sju minutter før slutt. Da var det avgjort.

– Vi kom litt tregt i gang, og Lillehammer var godt med i starten, men vi pratet godt sammen i garderoben og fant ut hvordan vi skulle sikre de tre poengene, sa Hoff til TV 2 Zebra etter kampen.

– Jeg synes vi viste klart mot slutten at vi var det beste laget, men det ble en tøff kamp, og vi må være veldig fornøyde med at det ble tre poeng, la han til.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Christian Dahl-Andersen, men Brett Cameron utlignet med drøye fire minutter igjen av første periode. I 2. periode scoret Emil Nyhus og Elias Bjuhr for Lillehammer, mens Simen Talge og nevnte Kissel kom på scoringslisten for Oilers. Særlig Kissels scoring ble som nevnt, viktig.

Stavanger Oilers ligger trygt på tabelltoppen med 60 poeng. Lørenskog, med en kamp mindre spilt, har 47 på annenplass. Lillehammer holder fjerdeplassen med 40 poeng, ett bak Vålerenga.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!