Oilers slo til igjen. Ny sensasjonsseier i Europa

Håpet om avansement lever.

VANT IGJEN:  Stavanger Oilers slo Bern på bortebane. Dan Kissel sto for ett av målene i 2-0-seieren.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
VANT IGJEN: Stavanger Oilers slo Bern på bortebane. Dan Kissel sto for ett av målene i 2-0-seieren. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger Oilers sto for en ny bragd i mesterligaen i ishockey da Bern ble slått 2-0 på bortebane tirsdag.

Før siste runde i gruppespillet er Oilers bare ett poeng bak lederlaget i sin gruppe, og med for fullt i kampen om plass i åttedelsfinalen. Bern er motstander også i den siste kampen, da i Stavanger.

Stavanger ble satt under press i første periode i Bern, der hjemmelaget presset på og skapte flere store sjanser. Storspill av Ruben Smith i målet gjorde at kampen var målløs til første pause.

I midtperioden hevet Stavanger seg og skapte mange sjanser til å ta ledelsen. Likevel holdt begge keeperne nullen, og det fortsatte de med til siste periode var mer enn halvspilt.

Etter 53.04 var det Stavanger som omsider sprakk nullen, og det skjedde i ett av lagets overtallsspill. Christian Dahl-Andersen sendte i vei et skudd som keeper Buhrer ikke nådde med snapphansken, og pucken forsvant inn i krysset.

Hjemmelaget måtte ha seier for å henge med i kampen om avansement og presset desperat for utligning, men Smith og hans forsvarere holdt unna. 29 sekunder før slutt punkterte Dan Kissel spenningen med scoring i tomt bur framspilt av Tommy Kristiansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer