Oilers snudde kampen mot VIF

Kom tilbake og vant.

(Dagbladet.no:) Stavanger Oilers - Vålerenga 4-2. Oslo-laget gikk på et nytt tap i kveld, og taper terreng i toppen av eliteserien.

For Stavanger betyr seieren at de får en bitteliten luke ned til Vålerenga på fire poeng, med en kamp til gode. Oilers ligger fortsatt på 3. plass - bak suverene Storhamar og Stjernen.

Men det var Vålerenga som tok ledelsen i kampen, allerede etter tre minutter. Brad Defauw sørget for ledelsen som ga gjestene økt optimisme etter det skuffende tapet mot Manglerud Star i helga.

Petteri Lotila utliknet for hjemmelaget halvveis i perioden, men Anders Myhrvold - som la pasningen til 0-1-målet - sendte Vålerenga i ledelsen igjen kort tid før første pause.

I 2. periode snudde Pekka Kärkkäinen og Morten Bakkene kampen for Oilers, og i siste periode sørget Kärkkäinen for 4-2-seier til Stavanger.

- Det er helt fantastisk og veldig kjekt. Det var ikke helt uventet at vi kunne vinne, og etter en fantastisk dårlig 1. periode, hvor vi var trege og ukonsentrerte, synes jeg vi var det klart beste laget, sier Oilers-trener Gunnar Johansson til Aftenbladet.no.

Både Sparta og Frisk Asker tapte i kveld, så Vålerenga beholder 4. plassen på tabellen. Sparta tapte stort hjemme mot samfylkingene Comet. Halden laget ga seg ikke før de hadde nedsablet Sparta 6-1.