MISTET GULLMEDALJEN: Stavanger Oilers Lars-Peder Nagel feirer kongepokalen og NM gull. I tiden etterpå mistet han gullmedaljen sin. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
MISTET GULLMEDALJEN: Stavanger Oilers Lars-Peder Nagel feirer kongepokalen og NM gull. I tiden etterpå mistet han gullmedaljen sin. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Oilers-spiller etterlyser gullmedaljen sin

- Jeg mistet den på isen, sier Nagel.

(Dagbladet): På mest dramatisk vis sikret Stavanger Oilers seg sitt andre strake NM-gull mot Vålerenga i går kveld. Etter at seieren var et faktum, kunne Oilers-spillerne slippe jubelen løs.

Oilers-spiller Lars-Peder Nagel mistet gullmedaljen under feiringa på isen etter kampen, og gikk i dag ut på Twitter for å etterlyse den.

- Hvis noen fant en gullmedalje i DNB Arena i går, så send den gjerne min vei. Min forsvant i lykkerusen! skriver han.

- Det er ikke noe dramatikk i det. Jeg mistet den på isen. Jeg la den i ishockeybuksa og så falt den ut. Det er ikke en gullmedalje du får rundt halsen. Når alle gutta får telt opp så kommer den nok til rette, sier Nagel til Dagbladet.

- Tror du at du får en ny medalje om det viser seg at den er borte?

- Jeg tror nok du får den på eget ansvar. Jeg tenkte jeg skulle forsøke sosiale medier i et forsøk på å få den tilbake. Det er ikke verdens undergang. Jeg satser på at den kommer tilbake, sier Nagel.

Nagel og resten av Oilers-gutta tok seg naturligvis en skikkelig fest etterpå.

- Ja, det ble fest. Det ble seint iallefall. Vi var først i DNB Arena til klokka 11 før vi dro på Hall Toll (utested i Stavanger) og videre på nachspiel, sier Nagel.