Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oilers vant 13-0 - men gullfesten må utsettes

Lørenskog vant borte.

Stavanger slo til med 13-0 over tabelljumbo Kongsvinger mens serietoer Lørenskog slo Lillehammer 5-4 på borteis torsdag.

Dermed skiller der fire poeng i Stavangers fordel mellom de to med to serierunder igjen å spille.

Stavanger har igjen Vålerenga på Jordal lørdag mens Lørenskog tar imot Stjernen hjemme. Neste torsdag møtes Stavanger og Lørenskog.

Petter Thoresens mannskap sparte ikke på kruttet og ga seg ikke før det sto 13-0. Tommy Kristiansen og Josh Soares scoret tre mål hver. Philippe Cornet hadde to mål og var nest sist på en rekke mål.

Det var lenge svært lite spennende i kampen mellom Lillehammer og Lørenskog. Lørenskog tok ledelsen 1-0 etter en periode etter at Robin Sterner hadde scoret. Lillehammer utlignet til 1-1 ved Dag Morten Wehn før Tony Romano og Stefan Espeland sendte romerikslaget i en tomålsledelse før tredje periode.

Jevnt Stian Nystuen reduserte tidlig i perioden mens Mats Frøshaug roet nervene til Kenneth Larsen noe med sin 4-2-scoring. Så begynte derimot nervene å bre seg over hele laget. Nystuen og Steffen Thoresen gjorde at kampen sto 4-4, men med to minutter av kampen fikk Robin Sterner sette sitt annet mål for kvelden og ble med det matchvinner.

Frisk Asker slet lenge i bortekampen mot Manglerud, men to strake mål mot slutten i tredje perioden gjorde at laget tok seg forbi Sparta på tredjeplass. MS ligger tre poeng foran Lillehammer i kampen om den siste kvartfinaleplassen.

Lillehammer møter Frisk og Sparta mens MS har igjen Sparta og Storhamar. Lillehammer må har fire poeng på sine siste to kamper ettersom Oslo-laget er bedre i innbyrdes oppgjør.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram