OJ tok siste stikk

Vålerenga-fansen var samlet til forspill i Vallhall i går. Mest jubel skapte Otto Jespersens volleyskudd mot statsministeren.

De som trodde at Otto Jespersen ble skremt til taushet av statsminister Kjell Magne Bondevik og potensielle drapsmenn, må tro om igjen.

Hyllet «Birger»

I går kveld opptrådte Otto Jespersen for et cup-finaleklart publikum i Valhall i Oslo. Her var VIF-supporterne samlet for å lade opp til dagens dyst. En svært populær post på programmet var opptredenen med Otto Jespersen. Jubelen sto i taket i Valhall idet Norges mest populære komiker entret scenen, nå som Birger. Birger er den sosiale taperen som ser noe positivt i absolutt alt. I går hadde han en virkelig utfordring. - Forresten så går jeg på dem samme tabletta som Bondevik. Dem er jævlig sterke, sa Birger, til øredøvende jubel fra salen. - Og veit du hva det står på pakka? Det står: Må ikke åpnes i tettbebygd strøk. Og bivirkningen er at man mister humoristisk sans, røpet Birger.

«I e sjef»

Også NRK-kjendis Anne-Kat. Hærland underholdt på showet, men fansen var mest opptatt av at hun skulle «Vise puppa til gutta».Musikken ble servert av Gatas Parlament og Øsekaret, mens spillerne ble sunget opp en etter en, og hyllet som om de allerede skulle ha vunnet finalen. Kjetil «I» Rekdal kunne ikke gi noe bekreftende svar på om han blir med som spiller også neste år, men Klanen var klar i sin tale: «I e sjef!»

Folket tror på VIF

Dagbladet ba leserne i går om å stemme på hvem som vinner dagens cupfinale. 65 prosent sier de tror på Vålerenga-seier, mens 35 prosent har mest tro på Odd.

TUNGT MEDISINERT: I går slapp Birger, i Otto Jespersens skikkelse, nyheten om at han går på anti-depressiva. - Samma tabletta som Bondevik, sa Birger.