Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ok, spis meg levende her og nå

Begeret rant over for Russlands hockey-trener etter å ha røket ut av OL-sluttspillet.

RUSSISK SKUFFELSE: Russland røk ut av hockeysluttspillet i OL i dag etter et surt tap for Finland. I møte med pressen etterpå skal begeret ha rent over for trener Bilialetdinov. Foto: REUTERS/Grigory Dukor
RUSSISK SKUFFELSE: Russland røk ut av hockeysluttspillet i OL i dag etter et surt tap for Finland. I møte med pressen etterpå skal begeret ha rent over for trener Bilialetdinov. Foto: REUTERS/Grigory Dukor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var det russiske hockeylaget som skulle gjøre vertsnasjonen stolte under OL i Sotsji.

I dag røk de ut av sluttspillet etter å ha tapt 1-3 mot Finland, med selveste Vladimir Putin på tribunen.

Etterpå møtte lagets trener Zinetula Bilialetdinov russisk presse, som ikke la noe i mellom da de forhørte seg angående skuffelsen.

- Spis meg levende Bilialetdinov ble stilt spørsmål som var i overkant ledende, og fikk tips om hvordan laget skulle ha spilt. Så skal begeret har rent over for treneren. Amerikanske Wall Street Journal har fått samtalen oversatt og gjengitt situasjonen på sine nettsider:

Journalisten: Hvilken fremtid ser du for deg og trenerteamet? Du vet, forgjengeren din ble spist levende etter OL...

Bilialetdinov: Ok, da, spis meg levende her og nå...

J: Nei, jeg mener...

B: Spis meg, og jeg kommer ikke til å være her lenger.

J: Men verdensmesterskapet er snart!

B: OK, da kommer det til å være en annen trener, for jeg vil ikke eksisterer lenger siden du har spist meg.

J: Men du blir, gjør du ikke?

B: Ja, jeg vil forbli levende.

- Finland kan ta gull Tidligere norsk landslagsspiller og Stavanger Oilers-legende Juha Kaunismäki, sa til Dagbladet i dag at hans tidligere landsmenn fra Finland fortjente seieren.

- For meg er det ikke overraskende at Finland vinner. De har spilt et godt OL og viste seg som det beste laget. De spiller som et lag og er sterke defensivt, sa Kaunismäki til Dagbladet.

- Hvor gode er Finland?

- Finland kan ta gull. Det er alltid målet i OL. Det er klart Sverige blir tøffe i semifinalen, men det er «god kok» i Finland nå. Alle håper på revansj, sa Oilers-profilen.

Hele Norges coronakart