Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arne Larsen Økland ny visepresident i NFF

Økland innstilt som visepresident i NFF

Arne Larsen Økland (63) er innstilt som ny visepresident i Norges Fotballforbunds forbundsstyre for perioden 2018–2019.

INNSTILT: Arne Larsen Økland er innstilt som ny visepresident i NFF. Han fikk flere landskamper for Norge i sin aktive karriere og har jobbet innen fotballen etter karriereslutt. Foto: Erik Johansen
INNSTILT: Arne Larsen Økland er innstilt som ny visepresident i NFF. Han fikk flere landskamper for Norge i sin aktive karriere og har jobbet innen fotballen etter karriereslutt. Foto: Erik Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere landslagsspilleren og tysklandsproffen har hatt en rekke verv i fotballen gjennom mange år. Han var administrerende direktør i Viking fram til våren 2015.

Valgkomiteen skriver at Øklands lange erfaring innen fotballen og hans kompetanse innen styrearbeid, forretningsvirksomhet og strategiprosesser gjør at han vil styrke forbundsstyret på flere felt.

Økland er innstilt for ett år, i likhet med den andre innstilte visepresidenten, Mette Christiansen, som stiller til gjenvalg. Økland vil etter planen erstatte Bjarne Berntsen, som nylig ble ansatt som Viking-trener.

Nyinnspilt til forbundsstyret er også Gunhild Lærum fra Lillestrøm SK. Hun er innstilt som styremedlem for to år.

For øvrig stiller fotballpresident Terje Svendsen og fire styremedlemmer til gjenvalg. NFFs forbundsting holdes på Ullevaal stadion 3. og 4. mars.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!