Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Okparaebo med Usain Bolt på Ellen Degeneres

Nyter livet utenfor sesong i Los Angeles.

TV-SHOW: Da Usain Bolt gjestet Ellen Degeneres ble Ezinne Okparaebo med kameraten. De begge er i LA på sponsoroppdrag. Foto: Privat / NTB Scanpix
TV-SHOW: Da Usain Bolt gjestet Ellen Degeneres ble Ezinne Okparaebo med kameraten. De begge er i LA på sponsoroppdrag. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt la sprinteren Ezinne Okparaebo ut et bilde på Instagram av hun selv med verdens raskeste mann, Usain Bolt.

Til Dagbladet forteller 27-åringen at hun ble med da kompisen skulle være gjest på talkshowet til Ellen Degeneres i Los Angeles. 

- Han var gjest i dag hos Ellen. Jeg ble med backstage og traff Ellen og gjengen, skriver sprinteren i en sms til Dagbladet.

Usain Bolt har selv også lagt ut bilde av talkshow-besøket.

- Se meg på Ellen i morgen, skriver jamaicaneren.

Han og Okparaebo har vært venner i flere år, og verdens raskeste mann kom med gode råd til 27-åringen før OL i London i 2012.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

De to er begge i forbindelse med et sponsoroppdrag for Puma.

27-åringen legger ikke skjul på at hun nå nyter livet utenfor sesong, og har også lagt ut bilde av seg selv kjørende i limouisin i Los Angeles.

Okparaebo deltok under VM i Beijing i sommer. Der knallet hun til med et superløp, og var kun to hundredeler fra norsk rekord.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!