Okparaebo og Ndure til topps på 100 meter

Pangstart på sesongen i belgiske Gent.

GOD START: Ezinne Okparaebo og Jaysuma Saidy Ndure fikk en så god start på sesongen som mulig. Begge gikk til topps på hver sin 100 meter i belgiske Gent lørdag.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GOD START: Ezinne Okparaebo og Jaysuma Saidy Ndure fikk en så god start på sesongen som mulig. Begge gikk til topps på hver sin 100 meter i belgiske Gent lørdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ezinne Okparaebo og Jaysuma Saidy Ndure fikk en så god start på sesongen som mulig. Begge gikk til topps på hver sin 100 meter i belgiske Gent lørdag.

Okparaebo løp inn til 11,68 og slo hjemmefavoritten Hanne Claes fra Belgia med et tidel. Britiske Joey Duck tok tredjeplassen og var 11 hundredeler bak den norske vinneren. Dette var Okparaebos utendørsdebut i år, og med seier fikk hun åpningen hun ønsket seg i svak motvind.

Tiden var ikke helt på topp, men det var heller ikke forholdene. På den dobbelte distansen ble det annenplass til henne med 23,95. Nederlandske Tessa van Schagen var seks hundredeler raskere og tok seieren med 23,89. Irlands Kelly Proper løp inn til tredjeplassen, fem hundredeler bak Okparaebo. Det var vindstille da løpet gikk.

Oppløftende 100 meter Jaysuma Saidy Ndure gjorde som Okparaebo og tok seieren på 100-meteren i Gent. I ubetydelig medvind løp han inn til 10,28, og det må han være fornøyd med i sesongåpningen.

Britiske Leon Reid ble slått med 11 hundredeler og tok annenplassen, mens Dewi Hammond, også han fra Storbritannia, løp inn til tredjeplass med 10,48. Det var en forholdsvis klar seier Ndure sikret seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer