Okparaebo ute av VM

Tok femteplass i mellomheatet.

UTE:  Ezinne Okparaebo tok seg videre fra kvalifiseringen, men ble slått ut i mellomheatet på 100 meter i friidretts-VM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
UTE: Ezinne Okparaebo tok seg videre fra kvalifiseringen, men ble slått ut i mellomheatet på 100 meter i friidretts-VM. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ezinne Okparaebo endte på femteplass i sitt mellomheat på 100 meter i friidretts-VM søndag, og går ikke videre til semifinale. Hun ville mer enn beina maktet.

Det var bare de tre beste som automatisk tok seg til semifinale, i tillegg til dem med de fire beste tidene, men Okparaebos 11,44 holder ikke til avansement.

- Jeg var giret, men ville kanskje altfor mye i dette mellomheatet. Mot slutten bandt jeg meg nok litt for mye. Men dere skal huske på at jeg er en fersk løper på bare 21 år. Jeg er ikke i klasse med de beste i verden ennå, men håper at jeg også skal bli en løper som klarer 100 meter på under 11 sekunder en dag, sa Ezinne Okparaebo til NTB etter at VM-innsatsen hennes var over.

Den norske jenta, som gikk videre til mellomheatet med 11,35 fra kvalifiseringen tidligere søndag, klarte ikke helt å leve opp til forventningene. 

- Jeg var veldig giret før mellomheatet også, men skjønte det ville bli tøft da jeg så jeg skulle løpe mot Kerron Stewart og Chandra Sturrup. Begge har løpt under 11 sekunder, så det var klart at de ville gå videre, sa hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer