Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Norge går mot et godt OL i Tokyo i 2020

OL 2016 ble en gedigen fiasko for Norge, men disse grepene snudde alt på hodet

OL i Rio de Janeiro for to år siden ble en enorm nedtur med norske øyne. Denne sommeren har derimot gitt optimisme for det som kommer i Tokyo om to år.

EM-GULLVINNERE: Are Strandli og Kristoffer Brun tok nylig EM-gull i dobbeltsculler. Her sitter de klare til trening på Årungen tidligere denne uka. Foto: Christian Roth Christensen
EM-GULLVINNERE: Are Strandli og Kristoffer Brun tok nylig EM-gull i dobbeltsculler. Her sitter de klare til trening på Årungen tidligere denne uka. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅRUNGEN (Dagbladet): Fire bronsemedaljer var fasiten etter OL i Rio. Det ble Norges dårligste OL på 52 år.

Men nå ser norsk sommeridrett ut til å ha fått en ny vår. Sommeren er et bilde på det: Alexander Kristoff vant selve kremetappen i Tour de France, roerne tok med seg to gull fra EM, og volleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum regelrett herjer.

Og ikke minst: Fasiten etter friidretts-EM er fem medaljer, tre gull. To ganger Jakob Ingebrigtsen (17) og ett ganger Karsten Warholm (22).

- Vi oppsummerer EM som en stor suksess for norsk friidrett. Vi begynner å bli lagt merke til. Vi hadde fem medaljer og tolv resultater blant de åtte beste. Vi ble åttende beste nasjon på medaljestatistikken. Det er bra for et land som Norge, sier generalsekretær i Friidrettsforbundet, Kjetil Hildeskor, til Dagbladet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?